Tisková místnost

CadMouse Pro Wireless Left, řešení pro levou ruku

Nejnovější produkt z rodiny CadMouse od 3Dconnexion nabízí špičkovou ergonomii a vynikající pohodlí pro CAD

CadMouse Pro Wireless Left
CadMouse Pro Wireless Left je plnohodnotné řešení pro levou ruku určené CAD profesionálům, kteří preferují nebo vyžadují práci s myší v levé ruce za účelem zabránit vzniku sydromu RSI (poškození z opakovaného namáhání) .

MNICHOV, NĚMECKO– Společnost 3Dconnexion, globální lídr v oblasti pokročilých 3D navigačních zařízení, představuje CadMouse Pro Wirless Left, ergonomicky dokonalou, plnohodnotnou myš CadMouse pro profesionály, kteří preferují nebo vyžadují myš pro levou ruku.

Antonio Pascucci, generální ředitel společnosti 3Dconnexion říká o jejích výhodách: „CadMouse Pro Wireles Left není jen pro levoruké CAD uživatele; prospívá i těm, kteří přepnutím z pravé do levé ruky se chtějí vyhnout syndromu RSI tj. poškození z opakovaného namáhání. Pro praváky nabízí možnost léčby a zároveň udržení produktivity. Pokud pravoruký uživatel ji spojí s 3D myši SpaceMouse na pravé straně, která vyžaduje velmi málo pohybu rukou a zápěstím, se může během rekonvalescence nejen vrátit ke svým dřívějším schopnostem, ale i překonat své dosavadní měřítko efektivity.“

3Dconnexion to nazývá řešením pro levou ruku.

CadMouse Pro Wireless Left byla ergonomicky navržena tak, aby splnila specifické potřeby intenzivně pracujících CAD uživatelů. Její nakloněný tvar zajišťuje ideální natočení zápěstí pro přirozenější umístění ruky a větší pohodlí. Prostřední tlačítko myši bylo navrženo speciálně pro CAD uživatele, stejně jako inteligentní rolovací kolečko, optický senzor s vysokým rozlišením, funkce QuickZoom, jednoduchý přístup k programovatelné radiální nabídce nebo trvanlivost přes 50 milionů kliknutí.

CadMouse Pro Wireless Left je dodávána s dobíjecí lithium-polymerovou baterií, třemi druhy připojení (Bluetooth® Low Energy, univerzální přijímač 3Dconnexion nebo micro USB kabel), inteligentním kolečkem Smart Mouse Wheel 2 pro přesné přiblížení s přesností na kliknutí v CAD aplikacích a posouvání s řízenou rychlostí během čtení a mnohem více. Díky polopevnému, elegantnímu cestovnímu pouzdru můžete ji vzít s sebou kamkoli.

O 3Dconnexion

Společnost 3Dconnexion® je předním dodavatelem oceněných zařízení pro profesionály v oblasti 3D designu a vizualizace. Myši 3Dconnexion poskytují intuitivnější a přirozenější způsob interakce s 3D počítačem generovaným obsahem a podporují dnešní nejoblíbenější a nejvýkonnější aplikace v oblasti strojírenství, médií a zábavy a architektonických aplikací CAD. Sídla společnosti 3Dconnexion se nachází v Severní Americe (Norwalk, CT), Německu (Mnichov) a Monaku.

Média

Fotografie CadMouse Pro Wireless Left